VIDEÓÜZENET

Van amikor nekem is elegem lesz...most ez az a pillanat

Már egy ideje nézem, mi történik a médiában és milyen hazugságokkal etetnek minket, és most úgy éreztem, pár gondolatot meg kell osztanom veled, csak a tisztán látás végett. Rengeteg félrevezetés zajlik egészségesnek hirdetett táplálék-kiegészítők kapcsán, melyeknek sok esetben olyan az összetétele, hogy még az ellenségemnek se ajánlanám…

A lényeg az, hogy eladják a dolgaikat, a legtöbb ember pedig bekajálja a sok kamut, a cégek pedig egyre gazdagodnak. Erről szól a fogyasztói társadalom, egyél-igyál, érezd jól magad, aztán pedig majd segítünk lefogyni egészségtelen módokon.

A másik probléma a sablon étrendek és edzések…mintha mindegy lenne, hogy neked kell, a férjednek vagy a szomszédasszonynak. Sablonok, skatulyák, címkék, aztán pedig csodálkozunk, hogy ha még le is fogytunk pár kilót, azonnal életbe lép a „JOJO” effektus, és nem tartható fent hosszú távon az életmódváltás.

Aztán amikor nem sikerül, magadat hibáztatod. Azt mondják rád, lusta vagy, vagy nincs akaraterőd. Tényleg csak ennyi lenne?