A KÖNYV, AMI MÁR 1700+ PÉLDÁNYBAN KELT EL

NŐIESSÉG MESTERFOKON – Legyél önmagad legjobb verziója!

Vélemények

A könyvről mondták

„Az idő múlik, de nem mindegy, hogyan telik… Emberként, nőként – összes szerepünkben. Ez a könyv a női lét, a nőiség, a nőiesség felfedezésének, megtalálásának útjára hív. Inspiráló, ahogy sokak számára a szerzője is, évek óta. Azzal, amilyen, ahogy sugárzik, ahogy él – amilyen Ő, amilyen NŐ. Hiszem, hogy mindenkinek – cseperedő, fiatal, érett korban is – erőt és hitet adnak a gondolatai, hogy napról napra, egyre inkább képesek legyünk átélni: NŐnek lenni jó! Szívemből, lelkemből ajánlom olyan nőként, aki szintén törekszik legjobb (női) önmaga felé…”
Szily Nóra
pszichológus, újságíró
„Amikor új dolgot tanulunk magunkról, a legapróbbnak tűnő információ is teljesen meg tudja változtatni az életünket. Ez az a könyv, amelyben annyi új információ van rólunk, nőkről, hogy elkerülhetetlen, hogy teljesen új megvilágításba helyezze a nőiességünket, kifinomultságunkat, életünket, stílusunkat, életstílusunkat. Abban segít, hogy a ránk, nőkre súlyosodó elvárások ne vegyék el tőlünk a saját életünket. Amikor elolvasod, össze fog állni kép: jobb harmóniában élni, mint ideáknak megfelelni.”
Kovács Orsolya
nemzetközi stílusszakértő, a YURKOV Stílustanácsadó Szalon alapítója
„Amióta ismerem, csodálom. A segítőkészségét, a kitartását, a maximalizmusát, a precizitását, a harmóniát, ami belőle árad, és a lehetetlent nem ismerő hozzáállását. Egy sor kérdésben magam is hozzá fordulok, mert tudom, hogy ha esetleg nem is tudja azonnal a választ, a lehető legalaposabban utánanéz. Biztos vagyok benne, hogy Alma könyve nemcsak hasznos olvasmány, hanem valóságos hétköznapi kézikönyv is lesz: a női lét alapvető segítője, ami ha kell, támogat, ha kell, bátorít, vagy ha éppen arra van szükség, tanácsot ad, tükröt tart. Sőt, úgy gondolom, ezt a könyvet minden férfinak is olvasnia kellene.”
Kende-Hofherr Krisztina
producer, üzletasszony, motivációs előadó
„Szerintem az igazán jó könyvek soha nem csupán elméletből vagy másoktól összeollózott tudásból állnak, hanem nagyon fontos, hogy bennük legyen a saját út, a személyes tapasztalás is. Olyan tartalom, amit a szerző valóban átélt, mert a könyv ettől lesz igazán hiteles és értéket adó. Régóta ismerem Almát, és azt gondolom, ő az egyik legtökéletesebb példa erre: olyan nő, akitől tényleg van mit tanulni.”
Békési Brigitta
Beautyrobic®-alapító, a WOW HATÁS című könyv szerzője

Belső egyensúly, sugárzó nőiesség, önbizalom és harmonikus párkapcsolat – ugye, Te is ezekre vágysz?

Mi, nők, mindannyian ezeket keressük, ezek jelentik számunkra a sikeres élet alappilléreit. Ebben a rohanó, elvárásokkal teli világban azonban, amelyben élünk, szinte lehetetlennek tűnik mindezt elérni. Hajszoljuk a kiteljesedést minden női szerepünkben, azt érezzük, mindenkinek meg kell felelnünk, és nem vesszük észre, hogy mi magunk eközben a sor legvégére szorultunk…

Állj meg egy pillanatra, és válaszolj magadnak őszintén!

 • Milyen gyakran érezted azt, hogy elégedetlen vagy az életeddel?
 • Gondoltál-e már arra, hogy túl sok a teher, ami a vállad nyomja?
 • Mennyiszer álltál sírva a tükör előtt?
 • Érezted-e már úgy, hogy téged nem lehet szeretni?
 • Mennyiszer keseredtél el egy másik ember ítélete miatt?
 • Hányszor gondoltad úgy, hogy kudarcot vallottál?
 • Féltél-e már attól, hogy mit gondolnak rólad mások?

Nem vagy egyedül… Ezek olyan kérdések, amelyekben a legtöbb nő érintett! Azonban nem kell beletörődve fejet hajtanod ezeknek a gondolatoknak.

Lépj ki az önmarcangolásból, lépj ki az árnyékból: ismerd meg a nőiességedet egy teljesen más szemszögből!

Képzel el azt, hogy többé nincs okod az elégedetlenségre, sem magaddal, sem pedig az életeddel kapcsolatban, többé nem befolyásolják külső elvárások a valódi énképedet. Eredményesnek látod majd magad, és végre észreveszed a valódi értékeidet, hinni és bízni fogsz saját magadban. És ez nemcsak egy álom, ez valóság lehet!

A Nőiesség Mesterfokon könyvből olyan technikákat és megoldásokat ismerhetsz meg, amelyeknek köszönhetően:

Közel 400 oldalas kézikönyvemnek köszönhetően igazi ABSOLUTELY WOMAN leszel

Milyenek az „abszolút nők”?

Önbizalommal teli, kortalan istennők, akik képesek letenni a túlzott maximalizmusukat, és tudják, hogy így is „elég jók”. Felelősséget vállalnak az életükért, döntéseikért, világosan látják, honnan jöttek és merre tartanak. Ráadásul az is egyértelmű számukra, hogyan érhetik el a céljaikat a lehető leghatékonyabb módon! Nem ismerik a lehetetlent, azonban tisztában vannak a korlátaikkal, hiszen önértékelésük mellett az önismeretük is fejlett. Az „Abszolút nők” már túlvannak azon, hogy olyan kisstílű dolgokkal foglalkozzanak, mint az irigység, a féltékenység, a bírálat, a hibáztatás, vagy akár a panaszkodás.

Az „abszolút nők”…

Mindezt pedig úgy érik el, hogy tisztában vannak a céljaikkal, nem támasztanak maguk felé lehetetlen elvárásokat. Szeretik saját magukat, így testük, lelkük és szellemük ugyanúgy megkapja a szükséges törődést. Ők már tudják, hogy a sikeres élethez nem szabad a sor végén állniuk! Nekik nincs szükségük trükkökre és játszmákra, viselkedésük természetes, és képesek az intuícióikra hallgatni.

A Nőiesség Mesterfokon könyvvel önmagad legjobb verziója lehetsz! Pontosan Neked szól ez a könyv, ha…

Mindezért persze Neked is tenned kell… De itt vagyok, és segítek Neked. Mentorod és iránymutatód leszek, a kézikönyv pedig minden helyzetben a leghűbb társad!

Nőiesség Mesterfokon

Ismerd meg még jobban a kézikönyvet, ami segít újjáépíteni önmagad és a világod!

Mivel magam is a valódi történeteket érzem hitelesnek, személyes élmények és megtapasztalások ugyanúgy ihlették a könyvemet, mint a coaching praxisomban alkalmazott, gyakorlatban is sikeres megoldások.

…több tízezer nővel beszélgettem, rengeteg különböző, csodás személyiséggel és számos életúttal találkoztam! Hihetetlen erő és tudás lakik bennünk, nőkben, és feladatomnak érzem, hogy segítsek ezeket számodra is előhívni, és a lehető leghatékonyabban alkalmazni!
A test-lélek-szellem jegyében zajló Absolutely Woman programjaim évről évre ezreket vonzanak. A résztvevőim elégedettsége, illetve az, hogy tovább is ajánlanak, valódi bizonyítékok számomra. Csoportjaimban, konzultációimon mindig kiderül, hogy fantasztikus sikereket képes elérni az, aki tesz ezért!
Hiszem, hogy kell a személyes story a hiteles mentorszerephez! Szeretném, hogy úgy érezd, ott állok melletted, és személyesen segítek abban, hogy önmagad legjobb verziója lehess.

Milyen fejezeteket találsz a könyvben?

Első fejezet

“Nincs ronda nő…”

Második fejezet

Fókuszban az életmódod

Harmadik fejezet

Belső szépség, lelki egészség

Negyedik fejezet

Ikigai - Találd meg a MIÉRT-edet!

Ötödik fejezet

Kapcsolódás a külvilághoz

Hatodik fejezet

Párkapcsolati kisokos

Hetedik fejezet

Női szerepek

Nyolcadik fejezet

Anyának lenni

Kilencedik fejezet

A dolgozó nő - Ladyboss

És még további meglepetéseket is kapsz tőlem 20.000 Ft értékben

Állandó ajándékként LETÖLTHETŐ BÓNUSZOK járnak az megrendeléshez, melyeket a könyvben található QR kódokkal fogsz tudni elérni.

Videó

Tartásjavító tréning

Videó

4 dolog a boldog párkapcsolatért

Videó

Hogyan kezeld a negatív kritikát?

Pdf

Megbocsátást segítő gyakorlatok

Pdf

Időnyerő ötletek nem csak édesanyáknak

Háttérképek

2 db háttérkép a mobilodra, hogy mindig inspirált maradj

Pirner Alma vagyok,

a könyv szerzője, az ABSOLUTELY WOMAN alapítója

18 év alatt több tízezer nővel találkoztam és beszéltem a munkáim során, valamennyiük történetét megismerhettem. 2015-ben kezdtem nőiesség-fejlesztéssel foglalkozni személyre szabott módszerekkel, ez az ABSOLUTELY WOMAN.

Nagyon fontos ezek során a test-lélek-szellem egysége, hiszen a harmónia csak akkor teremthető meg, ha a személyiségfejlesztés is holisztikus szemlélettel történik!

Mindaz, amit egy „abszolút nő” képvisel, ebben a tudatosságban keresendő, és az a csodás hírem van, hogy Számodra is elérhető. Te is újraépítheted a világod, és önmagad legjobb verziója lehetsz… Te is megtalálhatod az egyensúlyt a vonzó nőiesség, a párkapcsolat, a karrier és az anyaság közt. Te is lehetsz végre boldog és elégedett!

Menni fog, hidd el – és a könyvem lesz ebben a segítőtársad!

Kérd a limitált darabszámú 18 lapos ME-TIME inspirációs kártyacsomagot is!

Mi is pontosan ez a ME-TIME kártyacsomag?

 • 9 db “TO-DO” cselekvési lista a könyvben található fejezetekhez
 • 9 db szuper nőies inspirációs idézetkártya
 • Prémium minőségben, 10×15 cm méretben előállítva, 300 g/m2 papírra nyomtatva


Ez az inspirációs kártyacsomag segít gyakorlatba ültetni a könyvben tanultakat és bevezetni a mindennapjaidba azt a tudást, amiről a könyvben olvashatsz. Sok esetben azért nem működnek az önsegítő könyvek, mert hiányzik belőlük a cselekvés, az, hogy szokássá váljon az öngondoskodás.

A ME-TIME kártyákkal a tettek mezejére léphetsz, válassz ki egy adott fejezethez tartozó “TO-DO” cselekvési listát, és fektess energiát a saját fejlődésedbe. A cselekvésre buzdító kártyához 9 szuper nőies inspirációs idézetkártya is tartozik, melyet elhelyezhetsz egy jól látható helyre az íróasztalodra, Vision-boardodra, de akár be is keretezheted. Igazi éke lesz az asztalodnak, és mindig emlékeztet arra az irányra, amerre menni szeretnél, hogy önmagad legjobb verziójává válj.

Válassz a 3 könyvcsomag közül:

BOOK
csomag

br. 4.990 Ft + szállítás
 • Közel 400 oldalas, 9 fejezetre osztott, gyönyörű, keménytáblás fizikai könyv
 • + 6db állandó bónusz a könyv mellé

ME-TIME
csomag

br. 10.490 Ft + szállítás
 • Közel 400 oldalas, 9 fejezetre osztott, gyönyörű, keménytáblás fizikai könyv
 • + ME-TIME kártyacsomag:
  Ez az inspirációs kártyacsomag segít gyakorlatba ültetni a könyvben tanultakat és bevezetni a mindennapjaidba azt a tudást, amiről a könyvben olvashatsz.
  Mi az a ME-TIME kártyacsomag?
 • + Digitális, nyomtatható munkafüzet
  A digitális munkafüzet segít neked feldolgozni a könyvben olvasottakat, hogy minél hatékonyabban be tudd építeni a tanultakat az életedbe, szokássá téve a cselekvést. A kérdések megválaszolása segít megtalálni a saját utadat. A digitális munkafüzetet kitöltheted online vagy ki is nyomtathatod.
 • + 6db állandó bónusz a könyv mellé

ABSOLUTELY ALL
csomag

br. 14.990 Ft + szállítás
 • Közel 400 oldalas, 9 fejezetre osztott, gyönyörű, keménytáblás fizikai könyv
 • + ME-TIME kártyacsomag:
  Ez az inspirációs kártyacsomag segít gyakorlatba ültetni a könyvben tanultakat és bevezetni a mindennapjaidba azt a tudást, amiről a könyvben olvashatsz.
  Mi az a ME-TIME kártyacsomag?
 • + Digitális, nyomtatható munkafüzet
  A digitális munkafüzet segít neked feldolgozni a könyvben olvasottakat, hogy minél hatékonyabban be tudd építeni a tanultakat az életedbe, szokássá téve a cselekvést. A kérdések megválaszolása segít megtalálni a saját utadat. A digitális munkafüzetet kitöltheted online vagy ki is nyomtathatod.
 • + Nőiesség mesterfokon HANGOSKÖNYV
  A hangoskönyv külön fejezetekre bontva segít abban, hogy utazás, várakozás, edzés vagy akár házimunka közben hallgathasd azokat a részeket, melyekre leginkább szükséged van. A hangoskönyvet Pálmai Anna színésznő olvassa fel.
 • + Nőiesség mesterfokon EBOOK (EPUB és MOBI formátumban)
  eBook formátumban a könyv mindig veled lehet, így bárhol-bármikor könnyedén "belelapozhatsz" virtuálisan, amikor csak szükséged van rá.
 • + 6db állandó bónusz a könyv mellé
népszerű

Milyen eredményekre számíthatsz a könyvnek köszönhetően?

Sokkal tisztábban fogod látni női szerepeidet, megismered a saját nőiességed pilléreit. Olyan életmódot és életvitelt alakíthatsz ki a könyvem segítségével, amely magabiztosabbá és sikeresebbé tesz – egy olyan NŐVÉ, aki mindig is lenni akartál!

gyik

Gyakori kérdések és válaszok

Gyere el bármilyen személyes rendezvényre, és írasd alá személyesen a példányodat, legalább találkozhatunk.

Az önsegítő könyveket gyakran éri az a vád, hogy nem elég gyakorlati fókuszúak, s bár szép gondolatokat fogalmaznak meg, az életben „elvéreznek”. Amikor a Nőiesség Mesterfokon könyvemet írtam, a használhatóság, a gyakorlatiasság nagyon fontos szerepet kaptak. Mivel az a célom, hogy valóban változást érj el az életedben, elégedettebb, magabiztosabb és boldogabb Nő lehess, az elgondolkodtató tartalom mellett nagyon fontosak benne a gyakorlatok és hasznos tippek is.

Egyedi megoldásként minden fejezethez tartoznak önreflexiós kérdések és interneten elérhető bónusz anyagok, ajándékok is, amelyek segítik az anyagok hatékonyabb megértését és beépülését. Ezzel a könyv valóban önsegítő anyaggá válik, és nemcsak mesél a lehetséges megoldásokról!

A női lét nagyon sokrétű, és én mindenképp szerettem volna az összes fontos területét érinteni. Ha úgy érzed, Téged csak bizonyos részei érdekelnek, semmi gond: a könyvet kézikönyvként is olvashatod, nem kell fejezetről fejezetre haladnod. Azt és akkor veszed át, amit, és amikor hasznosnak, érdekesnek és fontosnak találsz.

Ha szeretnél változást elérni az életedben, nem kell több, legyen napi 20-30 perc, amit beprogramozol az időbeosztásodba, és a könyv feldolgozására szánod. Ez egy tartalmas, hasznos énidős tevékenység lesz! Hiszen, az az idő, amit saját magad fejlesztésére szánsz, a leghatékonyabban megtérülő befektetés.

Ahogyan az Neked kényelmes! Három út áll előtted a könyv anyagának feldolgozására:

 1. Ha fejezetről fejezetre szeretnél haladni benne, úgy, ahogyan én felépítettem, akkor megteheted. A naponta erre kijelölt időben mindig olvass annyit, amennyi belefér, akár a gyakorlatok teljesítésével.
 2. Ha bizonyos fókuszok mentén szeretnéd fejleszteni önmagad, akkor pedig ezeket határozd meg, és a fejezetekben ezeknek megfelelően haladj! Ha például Téged elsőként az anyaság kérdése foglalkoztat, kezdd azzal, és a prioritási sorrended szerint olvasd tovább a könyvet.
 3. Van egy harmadik lehetőség is, ez a kézikönyv-szerű használat, amikor nincs meg előre, milyen rendszer szerint dolgozod fel az anyagot, hanem intuitívan választasz fejezetet, részt aszerint, éppen mi került fókuszba az életedben.


A többféle feldolgozás annak köszönhető, hogy szándékosan nem egymásra épülő fejezeteket írtam, hanem “könyvek vannak a könyvben.”

A hangoskönyvet és az eBookot (vásárláskor megadott személyes adataiddal vízjelezve EPUB és MOBI formátumban) a megrendeléssel egy időben, a visszaigazoló emailből kattintva már el is fogod érni.

 

A könyv állandó bónuszait a könyvben elhelyezett QR-kódokkal és linkekkel fogod tudni elérni.

A digitális AW Kreatív Színezőt azonnal megkapod a fizetés után a visszaigazoló e-mailben.

Kizárólag házhozszállítás érhető el, mely belföldi és külföldi címre is lehetséges.

A házhozszállítás díjai az alábbiak:

 • Belföldre: br. 1.590 Ft
 • Európa (kivéve UK és Svájc): br. 3.500 Ft
 • Egyesült királyság és Svájc: br. 5.715 Ft
 • Európán kívül: br. 6.985 Ft

Igen, tudsz rendelni külföldi szállítási címre is, az alábbi szállítási díjak mellett:

 • Európa (kivéve UK és Svájc): br. 3.500 Ft
 • Egyesült királyság és Svájc: br. 5.715 Ft
 • Európán kívül: br. 6.985 Ft

Belföld esetén 3-5 munkanap, külföld esetén 7 munkanap a szállítási idő, melyről e-mailben is fogunk téged tájékoztatni.

A ME-TIME kártyacsomagodat a könyvvel együtt kézbesítjük.

Kétféle fizetési mód közül választhatsz: Bankkártyás fizetés vagy PayPal

Ha bankkártyás fizetést választasz, akkor a gombra kattintva azonnal tudsz is fizetni a Barion biztonságos fizetési felületén.

PayPal választása esetén pedig a PayPal biztonságos fizetési felületén tudsz azonnal fizetni.

A Barion által elfogadott bankkártya típusok: MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron, American Express.

Bankkártyás fizetés választása esetén a tranzakció a külső banki partnerünk (Barion) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal.

A sikeres tranzakció után egy visszaigazoló e-mailt fogsz kapni, amiben megtalálod a számlát is. 

Nem. Kizárólag bankkártyás vagy PayPal fizetési mód választható. Elkötelezettek vagyunk az online fizetések felé, hiszen ez egy hibamentes, kényelmes, gyors megoldás, amely teljes mértékben biztonságos, nem igényel részünkről emberi beavatkozást, részedről pedig nincs tranzakciós költség, ahogyan plusz erőfeszítéseket sem kell tenned egy netbankba való belépéssel vagy egy bankfiók személyes meglátogatásával.

Megrendelés

NŐIESSÉG MESTERFOKON – Legyél önmagad legjobb verziója!

Kérdésed van az megrendeléssel kapcsolatban?

Ha bármilyen kérdésed lenne az megrendeléssel kapcsolatban, kérlek keress minket ügyfélszolgálati elérhetőségünkön, és mi igyekszünk rövid időn belül válaszolni neked.

E-mail: hello@absolutelywoman.hu

100% biztonságos jelentkezés és fizetés
Adataidat a te hozzájárulásod nélkül soha, senkinek nem adjuk ki! Az oldalunk SSL tanúsítványa a biztosíték arra, hogy a megadott adataid nálunk biztonságban vannak.

Bankkártyás fizetés választása esetén pedig a tranzakció online fizetési partnerünk (Barion) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal. Kattints ide, ha többet szeretnél tudni a Barion-ról!