NŐIESSÉG. HARMÓNIA. KITELJESEDÉS.

Éld az életed!

3 részes interaktív videós tréning

A harmónia, önbizalom, kisugárzás és nőiesség mind olyan fogalmak, melyeket szinte minden nő el akar érni, vágyik rá, hiszen mindenki boldog akar lenni és teljes életet szeretne élni a lehető legtöbb női szerep megélésével.

E célt azonban nagyon nehéz elérni, hiszen ezek a fogalmak sokszor megfoghatatlanok, és a mai rohanó világunkban, amikor rengeteg szerepben kell elfoglalt nőként helyt állnunk, szinte mindig mi vagyunk a listánk utolsó helyén.

Ennek ellenére azt gondolom, soha nem éltünk még akkora szabadságban, mint mostanság, amikor önálló döntéseket hozva gyakorlatilag csak a fantáziánk szab határt annak milyen életet szeretnénk élni. 

Te azt az életet éled, amire vágysz?

Sok nő a rengeteg lehetőség ellenére mégsem tud élni a szabadságával és a nőiességével. Nem tudja kifejezni magát, nem találja az egyensúlyt, a harmóniát, pedig elsöpörhetetlen vágy él mindannyiunkban, hogy megtaláljuk és fejlesszük nőiességünket, szabadon élhessünk testben és lélekben, bírálat és ítélkezés nélkül. Közben pedig sikeresek és kiegyensúlyozottak legyünk a munkában és magánéletben egyaránt.

Bemutatom 3 részes interaktív tréning sorozatomat, ami segíteni fog neked is visszavenni az irányítást az életed fölött, és megtalálni az egyensúlyt, az őszinte örömöt az életed különböző területein!

Days
Hours
Minutes
Seconds

Már csak ennyi időd maradt csatlakozni

Miben segít ez a 3 videóból álló interaktív tréning sorozat?

1. videó

ELEMZÉS

Elemezzük a kiinduló helyzeted életed minden területén, felszínre hozzuk tudat alatti működéseidet és szembe nézünk azzal, hogyan érzed magad testi, lelki és szellemi szinten életed különböző területein. Az önreflexió és felelősségvállalás az első lépése egy harmonikusabb életnek.

2. videó

TERVEZÉS

Megtervezzük közösen jövőbeni önmagadat, kivé szeretnél válni, mik azok a területek, melyeken valóban fejlődni szeretnél, melyek fontosak számodra úgy, hogy elengeded mások elvárásait, és felkutatod, mi az, ami valóban boldoggá tesz téged. Ez segít abban, hogy végre a saját életedet éld, úgy, ahogy neked jó.

3. videó

CSELEKVÉS

Majd jöhet a konkrét céltervezés, hogyan fogod elérni céljaidat, mit kell tenned azért napi szinten, hogy ezek megvalósuljanak.

A célod eléréséhez a videók mellé egy bónusz önellenőrző munkafüzetet is kapsz!

A legjobb befektetés, melyet tehetsz az életedben, ha önmagadba fektetsz. A 3 részes tréning 3 egymásra épülő videóból áll, melyben közösen tervezzük meg az utadat, hogy önmagad példaképévé tudj válni.

A program ideje alatt zárt Facebook csoportban tartjuk a kapcsolatot, de nem feltétele a tréningen való részvételnek a Facebook csoporthoz való csatlakozás.

A tréning online, és közös kezdéssel, szeptember 27-én indul.

0
perc
tréning videó
0
bónusz
munkafüzet
0
facebook
csoport tagság

Iratkozz fel hozzánk és megajándékozunk az alábbi tréninggel!

Éld az életed!
3 részes interaktív videós tréning

Hová küldhetjük?